Datorita perioadei de inactivitate, din motive de securitate ati fost deconectat. Pentru continuare, va rugam sa va logati din nou . Multumim

Home »

Transport si livrare

Magazinul DOARPESCUIT.RO va ofera doua variante de livrare si transport in functie de doleantele dvs.


 • Livrare prin curier
 • Ridicare de la sediul DOARPESCUIT.RO

Inainte de orice livrare, veti fi contactat pe e-mail sau telefonic de catre un consilier DOARPESCUIT.RO pentru a va confirma disponibilitatea produselor comandate de catre dvs

LIVRARE PRIN CURIER:

DOARPESCUIT.RO are contract cu mai multi furnizori de servicii de curierat, tocmai pentru a fi siguri ca beneficiati de cel mai rapid si corect serviciu de livrare la adresa indicata de dvs.

DOARPESCUIT.RO lucreaza cu urmatoarele firme de curierat: FAN COURIER EXPRES, CARGUS, BOOKURIER, DHL, UPS.

DOARPESCUIT.RO nu lucreaza cu POSTA ROMANA.

DOARPESCUIT.RO livreaza orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, in limita stocului disponibil.

Tarifele de transport sunt astazi, la un pret exceptional, astfel:

 • TRANSPORT GRATIS

  Pentru comenzi facturate in valoare de peste 200 lei - TRANSPORTUL ESTE GRATIS :
  La o comanda facturata, ceea ce inseamna ca valoarea produselor livrate (nu doar cele comandate) depaseste 200 lei, noi platim toate taxele de expediere si taxele de ramburs pe care le percepe curierul pentru a livra comanda dvs.
  Indiferent deci de greutatea coletului, de adresa de destinatie sau kilometrii suplimentari tarifati de catre firmele de curierat, daca va incadrati cu valoarea facturata peste aceasta limita, transportul il platim noi pentru dumneavoastra.

 • TRANSPORT 5 lei

  Pentru comenzi facturate intre 50 lei – 199,99 lei – VALOAREA TRANSPORTULUI este de 5 lei (cu tva inclusa, exclusiv valoarea transportului)
  La o comanda facturata, ceea ce inseamna ca valoarea produselor livrate (nu doar cele comandate) se incadreaza intre 50 lei si 199,99 lei, noi platim diferenta de taxe catre curier de la valoarea de 5 lei la valoarea reala a expeditiei. Dvs platiti doar 5 lei care se vor regasi pe factura pe care o veti primi impreuna cu produsele.

 • TRANSPORT TAXA CURIER

  Pentru comenzi facturate mai mici de 50 lei – VALOAREA TRANSPORTULUI VA FI CEA PERCEPUTA DE CURIER, cu taxele de transport si ramburs ale acestuia, taxe pe care le veti achita direct la curier. Deci, pe langa valoarea produselor din colet va trebui sa achitati suplimentar catre curier taxe percepute de catre acesta, taxe de livrare si ramburs. Ceea ce va putem asigura este faptul ca incercam sa gasim pentru dvs , curierul cu tariful cel mai mic care sa onoreze livrarea catre dvs.


Facem eforturi pentru a livra Comanda dvs. in aceeasi zi. In situatia in care nu este posibil, aceasta va fi expediata in maxim 24-48 ore de la momentul primirii acesteia, prin curier rapid Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.
Livrarea se va face la adresa solicitata de client. In situatia in a care aveti mentionari specifice gen "doresc sa fie sunat inainte de curier" sau "vin la sediul curierului pentru ridicare", etc, va rugam sa le mentionati in rubrica de observatii a comenzii si noi transmitem mai departe catre firma de curierat.

VA RUGAM SA FITI ATENTI: In momentul in care primiti coletul de la curier, verificati coletul, astfel incat acesta sa nu aiba sigiliul rupt, inlocuit sau coletul sa fie deteriorat.
Toate coletele noastre sunt sigilate cu banda adeziva personalizata. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, sa fiti siguri ca de la noi au plecat intregi. In acest caz, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza doar produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de catre DOARPESCUIT.RO In situatia in care nu faceti Procesul verbal cu firma de curierat, produsul nu il vom putea inlocui, iar reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu vor fi luate in considerare.

RIDICARE DE LA SEDIUL DOARPESCUIT.RO

Comenzile pot fi ridicate si de la sediul firmei noastre, de la adresa str.Avram Iancu nr.17 Otopeni, jud Ilfov, astfel:

 • Trimiteti comanda on-line
 • Bifati optiunea de ridicare de la sediul nostru
 • Un consilier DOARPESCUIT.RO va confirma diponibilitatea ridicarii comenzii
 • Dvs veniti si o ridicati in termen de maxim 3 zile calendaristice
 • In caz contrar, comanda dvs se anuleaza automat