Datorita perioadei de inactivitate, din motive de securitate ati fost deconectat. Pentru continuare, va rugam sa va logati din nou . Multumim

Politica de Confidentialitate

S.C. MIM TEAM S.R.L. in calitate de proprietar si administrator al site-ului www.doarpescuit.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre dvs. inclusiv a datelor cu caracter personal.
Accesul si vizitarea acestui site se supune Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si Politicii de Confidentialitate si implica acceptul explicit al dvs.
S.C. MIM TEAM S.R.L. poate colecta datele dumneavoastra cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
S.C. MIM TEAM S.R.L. se supune dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor in scopul securizarii datelor si informatiilor confidentiale.

Informatii colectate
Informatiile confidentiale sunt reprezentate de orice informatii/detalii personale complete sau orice alt tip de informatii considerate ca fiind date personale, conform dispozitiilor art. 3 lit. a) ale Legii nr. 677/2001.
Informatiile solicitate difera in functie de modul in care folositi site-ul. Este posibil sa utilizati site-ul fara a vi se solicita date cu caracter personal, dar daca doriti sa va creati un cont si/sau plasati o comanda online va vor fi solicitate informatii precum: numele, prenumele, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare a produselor. Aceste informatii sunt colectate dupa ce in prealabil ati citit Termeni si conditii de utilizare a site-ului si Politica de confidentialitate.
Colectarea datelor se va face cu acordul dvs si se face cu ajutorul instrumentelor specifice: aplicatie comanda online, aplicatia de gestiune a newsletter-ului sau prin salvarea in baza de date a formularelor disponibile pe site.
Pe langa aceste informatii site-ul colecteaza si informatii anonime precum: adresele de IP, software-ul de navigare, ora accesarii, numarul de accesari a unei sectiuni din site. Aceste informatii ne ajuta la cunoastrea clientilor nostri, preferintelor sale si imbunatatirea site-ului.

Utilizarea informatiilor
Informatiile cu caracter personal sunt colectate si utilizate in scopul prezentat pe site. Astfel ca informatiile completate in formularele on-line sunt utilizate pentru procesarea comenzilor online, facturarea produselor livrarea acestora dar si pentru a va oferi informatii cu privire la ultimele reduceri sau alte campanii desfasurare de S.C. MIM TEAM S.R.L.

Dezvaluirea/publicarea informatiilor
SC MIM TEAM SRL isi asuma raspunderea de a nu furniza datele dvs. catre terti.

Securitate
Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor cu caracter personal. Acestea vor fi protejate atat online cat si offline.
In cazul în care utilizati o parola pentru protejarea conturilor si informatiilor dvs. personale, este responsabilitatea dvs. sa pastrati confidentialitatea acestei parole. Nu dezvaluiti nimanui aceste informatii. Dacă utilizati un computer în comun cu alte persoane, este indicat sa va deconectati inainte de a parasi site-ul, pentru a împiedica accesul utilizatorilor ulteriori la informatiile dvs.

Accesul la informatii
Conform Legii nr.677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc.
Clientul poate solicita stergerea, neprelucrarea sau modificarea datelor cu caracter personal din baza de date pe baza unei cereri semnate si datate trimisa in atentia administratorului acestui site S.C. MIM TEAM S.R.L.