Datorita perioadei de inactivitate, din motive de securitate ati fost deconectat. Pentru continuare, va rugam sa va logati din nou . Multumim

Home »

Magazin MIM TEAM - Doar pescuit

Venim în intâmpinarea pescarilor cu cel mai complet magazin din Romania ca reprezentare pentru produsele de brand, originale, ale unora dintre cei mai cunoscuţi producători mondiali în domeniul articolelor de pescuit sportiv şi pe care Mim Team le importă in România, în regim de exclusivitate:
OWNER Japonia, D.A.M.Germania, SERT Franta, SAKURA, GARBOLINO, ASSO, TORAY, BROWNING, QUANTUM, ZEBCO, AMAZ,POWERLINE, PROWESS, CLIMAX, SOLANO, BLACK CAT, MAD CARP.
Magazinul Mim Team – Doar pescuit , magazinul nostru de reprezentanţă expune produse care acoperă toate stilurile de pescuit de la spinning, bait-casting, crap, feeder, somn, etc într-o selecţie care se poate vedea şi cumpăra în premieră în România, în magazinul nostru.

Informaţii de contact:

Magazinul MIM Team – Doar pescuit
Se află in Bucureşti, sector 1, Calea Griviţei nr.184 C, VĂ AŞTEPTĂM !


Telefon: 0371/095.316
E-mail: contact@mimteam.ro sau contact@doarpescuit.ro

Program :
Luni – Vineri : 10:00 – 19:00
Sâmbata : 10:00 – 14:00


Magazin Mim Team

 

Informatii de acces:

Magazinul MIM TEAM - Doar pescuit din Calea Griviţei 184 C se află la o distanţă de 3 minute de mers pe jos de staţia de Metrou Basarab, la o distanţa de 7 minute de mers pe jos de staţia tramvaiului 41 şi este chiar in staţia de autobuz şi troleibuz Stoica Ludescu a liniilor RATB 65,86,105. Pentru acces auto, vis-à-vis de magazin găsiţi parcare publica cu 23 de locuri de parcare venind dinspre Bdul Ion Mihalache sau Bucureştii Noi , dar se poate parca şi pe strada Petru Maior sau strada Şoimareştilor, care incadreaza magazinul venind dinspre Gara de Nord. Gasiti mai jos harţile cu amplasarea magazinului pentru a vedea cat de uşor este accesul şi parcarea.