16 octombrie 2017 – Inainte de concurs Pike Fever

Astazi am fost ochii, mainile si indemanarea voastra. O partida scurta pe Darvari la Pod, strict intre pescarii interni Mim Team – Virgil, Alex, Dan, Cristi, Aurel, si Victor care si-au incrucisat lansetele pentru cateva ore.mimteam_pike_feve_6_1 Doar internii din staff-ul MimTeam care vor fi si arbitrii , astfel incat, toti participantii la concurs sa plece cu aceleasi sanse. Asadar, pana acum, nici un spinningar nu a batut acest luciu de apa, pana azi…. Darvari la Pod e o balta cu adancimi destul de mari, cu praguri, cu gropi si cu suficient de multe structuri. Pentru cei ce stiu sa “citeasca” apa, orice adiere de vant ii va dezvalui vadurile si suvoiele. mimteam_pike_fever_6_9Pe ziua calduroasa de astazi, am reusit in putinul timp, sa prindem bibani, salai si o marlita care din pacate nu s-a lasat fotografiata. Prezentari deci au fost, in final, in cele cateva ore am scos vreo 15 salai si 20 de bibani plus rateurile .Din informatiile despre balta, stim ca exista si foarte mult somn. mimteam_pike_fever_6_8Astazi, am avut doua atacuri violente, pe care nici unul dintre cei doi pescari nu au reusit sa le finalizeze. Unul dintre ei – Alex, se vaita si acum de dureri de umar. Probabil a fost somn, dar nu stim cu siguranta, nu l-am vazut. Pentru capturile pe care le vedeti in colectia de imagini de astazi, toti am folosit fire subtiri, naluci mici  si un pescuit de finete. Culorile cele mai productive au fost albul sidef si firetiger. Mai toti am folosit jig-uri de

Cristi

Cristi

2,4 si 7 gr. Acum, nu o sa va spunem ca se prinde doar la Effzett-uri sau Quantum-uri sau fire Asso.

Dan

Dan

V-am dat doar repere generale, ca si paleta de culori si dimensiuni  si inca un secret : conteaza foarte mult mana fiecaruia, priceperea, perseverenta si numarul de ore petrecute pe marginea lacului. Voblerele  nu au dat

Aurel

Aurel

mare randament astazi, desi pe zona potoanelor catre plasa, este fieful stiucilor si al somnilor mari. Dupa ziua de azi, din punctul nostru de vedere, are balta peste !

Victor

Victor

In opinia noastra un echipament adecvat acestei incercari,

Alex

Alex

echipament care va poate aduce victoria, contine minim 2 lansete: un ultra-light pentru biban si un medium pentru stiuca si salau. Daca vizati marea captura, programat si nu la intamplare,  dotati-va si cu a treia lanseta pentru marea captura ( heavy ).

Alex

Alex

Cristi

Cristi

Tineti cont ca pe zona de pontoane, v-ar fi util un minciog.  Un mare secret pe care toata lumea il stie este sa nu faceti economie la deplasarea in jurul lacului. Noi nu am scos mai mult de 3 pesti deodata dintr-un singur loc.  Oricum, in concurs vor fi trei sectoare. Pescarii se pot plimba de jur imprejurul baltii trecand dintr-un sector in altul fiind grija arbitrilor de sector sa cantareasca, raporteze si sa centralizeze capturile concurentilor care au prins in sectorul respectiv. Se aproprie marea batalie ! 28 octombrie 2017 , ora 7.00, lac Darvari la Pod… Coming sooooon !