MIM TEAM la EXPO Pescuit pur si simplu !

Cover BanerIn perioada 19-22 martie 2015, desfasurati pe o suprafata de 340 mp, in cadrul EXPO Pescuit Pur si Simplu, MIM TEAM intampina primavara in Piata Constitutiei impreuna cu pescarii. Suntem pregatiti sa va aratam, sa va demonstram si va laudam ( de ce nu? ) noutatile noastre. Noutati ca si game noi de branduri, calde si noi 2015, sau in cadrul celor cu care “pescarii casei ” sunt invatati , produse noi – 2015. Unele inovatoare, altele mult prinzatoare, va vom arata cateva dintre miile de articole pe care an de an, editie de editie, pescarii le cauta si le gasesc la noi . Demonstatii la piscina, explicatii, prezentari, testari, recomandari, cu toate suntem pregatiti si va asteptam la Expo Pescuit Pur si Simplu, editia de primavara. Bucuresti, Piata Constitutiei Cort B – 19 -22 Martie 2015.

ASSO CAMUFLAT PERFECT !

ASSO FLUOROCARBON CAMOUFLAGE MULTICOLOR este primul fluorocarbon 100% multicolor, fiind un produs destinat pescarilor de rapitor de competitie realizat in Japonia in colaborare cu renumitul producator TORAY. Materia prima utilizata este de prima trecere (nereciclata), ceea ce asigura maximum de invizibilitate in orice mediu acvatic datorita indicelui de refractie caracteristic in caz de lumina puternica. Gratie coloritului camouflage devine complet invizibil in medii intunecoase.ASSO FLUOROCARBON CAMOUFLAGE-1

Darren Newland, unul dintre membrii marcanti ai echipei de pescuit sportiv a Marii Britanii recomanda ASSO FLUOROCARBON CAMOUFLAGE MULTICOLOR ca un produs de top de ultima generatie. Il gasiti aici: http://www.doarpescuit.ro/fire-tehnice—competitie/

MIM TEAM la EXPO Pescuit Pur si Simplu in Piata Tineretului 18-21 septembrie 2014

Asteptari MARI – Preturi MICI – este invitatia si promisiunea prin care va dam intalnire la editia de toamna 2014 a targului Expo Pescuit pur si simplu.

Discount-Sert-la-Doar-Pescuit

Ca la orice final de sezon de pescuit, din aceasta editie nu vor lipsi ofertele promotionale si lichidarile de stocuri.

La standul MIM TEAM va asteptam cu o paleta imbatatiba de naluci pentru sezonul rapitorului in mijlocul caruia suntem , asezonata cu prezentarile si evolutiile acesta la piscina din standul nostru.

20140316_103601_resized 20140316_103441_resized

Toate brand-urile noastre de top vor fi prezente – OWNER,  SAKURA, GARBOLINO, BERKLEY, ASSO, ABU GARCIA, RIVER2SEA, SEBILE, CLIMAX , SERT, PROWESS, PENN, MITCHELL, JRC, SPIDER, SUNSET, STREN, etc.

MimTeam-logo original

ASSO ULTRA CAST – GALBEN FLUO 300m

602080001 ULTRA CAST GALBEN FLUO 012,014,016,018,020,022,024Firul ASSO ULTRA CAST – GALBEN FLUO 300m este dedicat pescarilor de crap si nu numai. Este realizat in JAPONIA pe baza de materii prime si tehnologii japoneze. Realizat dintr-un mix echilibrat si elaborat de copolimeri ce ii confera rezistenta sporita la rupere (test la nod) si rezistenta deosebita la abraziune este imbracat intr-un strat de FLUOROCARBON (FLUOROCARBON COATED). Se remarca prin suplete, lipsa totala a memoriei, castabilitate si protectie UV. Este prezentat pe role de 300m, bobinate prin tehnologia PARALLEL SPOOLING pentru conservarea si mentinerea calitatilor deosebite pe timp cat mai indelungat (sporirea duratei de viata, incarcarea echilibrata a tamburului mulinetei si rezistenta la imbatranire). Incarca perfect tamburul unei mulinete din clasele 6000-7000-8000, indiferent de producator, la un raport calitate-pret absolut imbatabil. Culoarea GALBEN FLUO asigura vizibilitate deosebita pe timpul partidelor de pescuit de noapte fara a constitui un impediment pe timp de zi. Este disponibil in gama de sectiuni 0.24mm, 0.26mm, 0.28mm, 0.30mm si 0.32mm. Testele de aruncare au relevat lungimi de 133m-157m in gama de sectiuni 0.24mm, 0.26mm, 0.28mm (lest de 80gr-90gr) si 127m-148m in gama de sectiuni 0.30mm si 0.32mm (lest de 100gr-120gr). Pentru adeptii stilului plantat, caracteristica FLUOROCARBON COATED constituie un argument suplimentar.

ASSO ULTRA MOLECULAR SHIELD – DARK GREEN 300m

602080010 ASSO ULTRA MOLECULAR SHIELD 014, 016,018,020,022,024,026Firul ASSO ULTRA MOLECULAR SHIELD – DARK GREEN 300m este dedicat in principal pescarilor de crap, putand fi la fel de util si pescarilor de feeder. Este realizat in JAPONIA pe baza de materii prime si tehnologii japoneze. Are la baza un mix de 3 copolimeri tratati si protejati la suprafata (inclusiv prin tehnologia FLUOROCARBON COATED) astfel incat sa asigure un scut molecular antiabraziv (ULTRA MOLECULAR SHIELD). Practic este unul dintre putinele fire de doua ori mai rezistent la abraziune decat oricare alta varianta de fir mono. Absorbtia de apa in spatiile intermoleculare este aproape de zero, ceea ce ii confera suplete, rezistenta sporita la rupere (test la nod), lipsa memoriei, castabilitate si protectie UV. Este prezentat pe role de 300m, bobinate prin tehnologia PARALLEL SPOOLING pentru conservarea si mentinerea calitatilor deosebite pe timp cat mai indelungat (sporirea duratei de viata, incarcarea echilibrata a tamburului mulinetei si rezistenta la imbatranire). Incarca perfect tamburul unei mulinete din clasele 6000-7000-8000, indiferent de producator, la un raport calitate-pret absolut imbatabil. Culoarea VERDE INCHIS (DARK GREEN) asigura camuflarea aproape perfecta pe substratul imers. Este disponibil in gama de sectiuni 0.24mm, 0.26mm, 0.28mm, 0.31mm si 0.33mm. Testele de aruncare au relevat lungimi de 136m-159m in gama de sectiuni 0.24mm, 0.26mm, 0.28mm (lest de 80gr-90gr) si 128m-149m in gama de sectiuni 0.31mm si 0.33mm (lest de 100gr-120gr). Pentru adeptii stilului plantat, caracteristica ULTRA MOLECULAR SHIELD – FLUOROCARBON COATED constituie un argument suplimentar.

SLIT SHAD si SLIT FINESSE – SAKURA 2014

Va prezentam un nou  softbait de la Sakura o mare reusita in programul 2014 . Este SLIT FINESSE . Slit Shad a avut o rata de prindere fantastica in 2013 , din relatarile pescarilor s-a prins o varietate impresionanta , de la știucă , șalău , păstrăv , biban , mreana , bas si asa mai departe. SLIT FINESSE este un pas inainte logic pentru brandul SAKURA care se reinventeaza la fiecare noua propunere catre pescari. . Este un jerkbait moale , din corpul unui SLIT Shad care se termina cu coada in forma de V. SLIT FINESSE vine în 3 lungimi : 75 mm , 100 mm și 125 mm ( 3 , 4 , 5 inch) .

I-Grande-14205-leurre-souple-sakura-slit-finesse.net

Toate modelele sunt impregnate cu aroma de langusta si sunt rezistente la apa sarata.

SlitShad

Cu toate ca paleta de culori oferita de SAKURA este impresionanta, poate nu sunteti multumiti . Exista o solutie inovatoare , cu putin ajutor de la o bricheta: cum sunt rezistente la apa sarata, puteti taia pe lungim, 2 SLIT-uri , de culori diferite, se incalzesc capetele cu bricheta si le conectati fara probleme. Le puteti amesteca si cu culoare ZANDER , ceea ce v-ar duce cu gandul la captura de apa dulce, dar nu ! Nu este nici o problema. Deci, nimic nu este plictisitor la SLIT SHAD-uri, nici forma, nici culoarea!

sakura1w

SLIT Finesse poate fi folosit pe drop shot , pe jig, pe carlig jig. Montura Texas, Carolina, se preteaza la orice tip de montura utilizat. Variatiile PERCH si ZANDER vin deja cu aroma, iar varianta 2014 aduce 4 culori noi – Apple Mint, Junebug, Hasu si Pink Shake. Pink Shake s-a dovedit deja un as in pescuitul bibanului , Apple Mint si Hasu se comporta grozav in apa limpede.

Pentru cei care isi doresc muscaturi mari de la pesti mari , SAKURA oferă SLIT SHADURI în noi dimensiuni , de 150 și 175 mm ( 6 și 7 inci ) . Diagrama culorilor contine 8 culori , plus Shiner auriu un regal al shadurilor. Deși par masive , cele mai mari dimensiuni de SLIT Shad lucrează la cea mai mica miscare. Noi chiar am încercat o montura pe pe “worm hook” mare si am rămas uimiti de modul in care actioneaza. . Coada lucreaza in cadere si chiar la cea mai lenta recuperare corpun nalucii se misca impecabil. Pentra asta este nerabdarea, ne “mananca palmele”, abia asteptam sa vedem rezultatele. Materialul din care aceasta super – naluca este facuta este cu adevarat soft , dar corpul este suficient de cărnos pentru a fi prins intre dinti de suficienti pesti rapitori inainte sa beneficieze de o binemeritata pensionare !.

ASSO – specialistul in fluorocarbon

Compania GRUPPO DP este liderul producatorilor italieni de monofilamente si fibre sintetice cu aplicabilitate tehnica. Unul din segmentele acoperite cu succes este cel al mono si multifilamentelor pentru pescuit sportiv. Brandul ASSO ULTRA cunoscut si recunoscut in peste 80 de tari pe cinci continente este asociat cu calitatea si rigurozitatea japoneza. Aceasta se datoreaza indelungatei colaborari dintre GRUPPO DP si grupul japonez TORAY INDUSTRIES ce si-a pus puternic amprenta asupra conceptului si finalizarii unor produse de inalta calitate. In fapt toate monofilamentele ASSO oferite de MIM TEAM – www.doarpescuit.ro pe piata din Romania sunt “Made in Japan”, “Fluorocarbon Coated” si “Parallel Spooling Technology “ceea ce atat pentru cunoscatori cat si pentru cei mai putin avizati constituie un certificat de garantie al calitatii supreme. Pentru elitisti si nu numai exista ULTRA MOLECULAR SHIELD, un monofi

lament realizat pe baza a trei polimeri in loc de doi (asa cum prevad canoanele industriei de specialitate). Se obtine astfel un “scut” in jurul fiecarei molecule dar si la nivelul suprafetei monofilamentului ceea ce confera o rezistenta la abraziune de 12 ori mai mare decat a oricarui alt produs din aceeasi gama.Fire ASSO Generic

 

In ultima instanta protejarea prin imbracarea intr-un strat exterior de fluorocarbon – “fluorocarbon coated” este cea care garanteaza oricarui monofilament ASSO castabilitate, lipsa memoriei, rezistenta sporita la abraziune si protectia spatiului intermolecular la absorbtia nedorita a apei. Vom incheia cu recomandarea – nu ne credeti pe cuvant nici pe noi, nici pe japonezi si nici pe italieni – testati Dvs. insiva produsele !

thumb

NEW SHINJIN si ALPAX la teste in Delta

1518115_782554508421830_1494118704637200938_nLa prima etapa  a Cupei Cormoran care s-a desfasurat weekend-ul trecut , Victor Tarus a reluat filmarile la Pescar Hoinar pescuind cu un set invingator de la SAKURA – Lanseta SHINJIN NEO 702 LRMH de 2,13m 15-50gr si o mulineta ALPAX FD 2008. Lupta cu stiuca si aportul sculelor in obtinerea capturii o vom vedea in curand pe TV.

GARBOLINO in portofoliul MIM TEAM

In curand, produsele Garbolino vor fi disponibile in  show-room-ul nostru. Cu o traditie de aproape 100 de ani, Garbolino a creat, dezvoltat si mentinut standarde ridicate de produse pentru pescarii de finete. Istoria lui GARBOLINO incepe in 1945 : in acest an Henri Garbolino se lanseaza la Ecouen , regiune pariziana, in fabricarea de lansete de pescuit bazate pe aliaje metalice. Acele modele s-au dovedit inovatoare marcand inceputul unei noi epoci. Mica manufactura Garbolino se dezvolta, angajeaza 35 de persoane si in anul 1957 a devenit o companie. 

In 1960 a venit intradevar marea inovatie: a aparut fibra de sticla si primele produse au iesit de pe bancul de productie sub marca inregistrata Garbolino. Incepand din 1962, Garbolino adapteaza procesul de impregnare a fibrei cu rasina. Acest demers a marcat trecerea catre un alt prag din punct de vedere financiar – pretul produsului finit si deasemeni demonstratia cunostintelor in producerea de blankuri a companiei Garbolino intr-o lume aflata la inceput din punct de vedere al inovatiilor in materie de articole de pescuit sportiv.  In anul 1965, Garbolino abandoneaza in totalitate fabricarea pe baza de aliaje metalice  si se lanseaza in specializarea pe blankuri stratificate – sticla-rasini.

In 1974, M. Henri Garbolino, fondatorul companiei se retrage definitiv: cedeaza partile sale catre holdingul financiar VMC cunoscut in lumea pescuitului pentru fabricarea carligelor .

Anul 1977 este determinant pentru lumea pescuiului si fabricantii de lansete: au aparut primele modele de carbon compozit. Utilizarea fibrelor sintetice de inalta tehnologie au revolutionat intregul domeniu. Acest material nou a adus o evolutie importanta la nivelul actiunii lansetelor si au permis producerea de lansete mult mai lungi, mai subtiri si mult mai fiabile.

In 1988, M. Paul-Henri VIELLARD, membru vechi al holdingului VMC, a cumparat Garbolino. Acest moment reprezinta egala masura nasterea si dezvoltarea unei noi tehnologii de fabricatie: Viper Process®. Fabricarea nu se mai face plecand de la structura de carbon, ci din fire “tricotate” care cuprind inclusiv mandrina. Acest procedeu optimizeaza reactiile mecanice ale produsului finit : structura este aproape izotopica, ceea ce inseamna – caracteristicile mecanice sunt identice pe toata circumferinta blankului. Sistemul Viper Process® este integral automatizat, mai putin matisajul care ramane realizat integral manual.

In 1999, o fabrica de vergi si lansete s-a deschis la Modra, aprope de Bratislava, capitala Slovaciei. Pornind de la tehnologia Viper Process® si utilizand materii prime de inalta calitate, mandrine si compusi din uzina franceza, lucratori formati in Franta, aceasta fabrica produce singurele lansete « Made in Europe » , capabile sa surclaseze productiile chinezesti care inunda pietele mondiale.

Garbolino, furnizorul oficial al Club France, detine cel mai frumos palmares european in pescuitul competitional. Contactul permanent cu competitori de renume precum Diégo Da silva sau Didier Guessard permite o evolutie  si o perfectionare constanta a produselor. Nevoile campionilor sunt traduse in termeni industriali si devin rapid accesibile tuturor pescarilor. Campionii testeaza in permanenta produsele, acestea nu se compercializeaza fara acordul lor.

Produsele din carbon produse in fabrica Garbolino au permis furnizarea echipamentului pentru Gérard D’Aboville, omul care 1991, a traversat Oceanul Pacific singur doar prin forta bratelor sale si deasemeni pentru Emmanuel Coindre, cel mai nou detinator al recordului de traversare a Atlanticului in  septembre 2004.

 

 

Expo Aventuri la Pescuit octombrie 2013

 

 

A mai trecut o editie Expo AVP….Cu bune, cu rele, cu laude, cu bodoganeli, cu vizitatori multi, cu circulatia de blocata de maraton…in fine, cu surprize placute si neplacute ca la fiecare editie. E greu sa multumesti pe toata lumea. Ne pare bine insa, fara sa incercam sa dimensionam in nici un fel, pescarii care au venit cu drag si interes pentru a vedea, a cumpara si a respira “lumea pescuitului” din  punct de vedere achizitii, au fost multi.  Ne-am straduit sa venim cu preturi bune, cu sortiment acoperitor pentru sfarsitul sezonului de pescuit de vara si inceputul sezonului de toamna. Multumim ca de fiecare data pescarilor care ne viziteaza, care cauta cu indarjire produsul visat si care, chiar daca nu mai au atat de mult timp pentru pescuit sau ne pun vesnica intrebare – ” unde ati mai auzit ca trage?”, persevereaza in a da viata si culoare evenimentelor expozitionale la care participam in fiecare an.